Puma Thunder nature khaki | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
iqv8a21e Jun 28


Puma sko dame sort PUMA-tordenen hylder tidligere sammenbrud og silhuetter forud for deres tid. Inspireret af 90'erne Cell System-kørsel af silhuetter og PUMA x McQueen-samarbejdet er Thunder et reimagineret spark med et voluminøst, upapologetisk udseende. Thunder har en markant atletisk form med en tykk struktur, der bruger støbt TPU lagt over premiumnet og nubuck til at skabe en forstyrrende følelse af nostalgi. Den overdrevne værktøjsmetode, de opblæste proportioner og den høje farveblokering reserverer et sted for Thunder på de internationale landingsbaner.

Puma sko mænd grå Fra producenterne af Puma Suede kommer en anden Puma Classics iteration, der svinger godt med den nuværende fars sko fandom. Puma Thunder Spectra er smuk sko i betragtning af dens temmelig humongone opførsel, som er perfekt portrætteret af den betragtelige farveprofilering og den perfekte blanding af materiel kontrast. Komfort, kvalitet og stil føjer til den let sellable attribut, der gør denne sneaker til en top-noter på trods af at den er ujævn.

Puma sko hvid rabat Som en velkomstblanding af Puma Thunder's farverige og tonale indstillinger giver McQ Tech Runner-inspirerede silhuet et afkast i to pasteldetaljerede farveveje. Den første er et mere subtilt spil på pasteller med en dæmpet pink fundet på den øvre tunge og hæl, mens den anden vælger mere mættede hits af rød, lilla og blå. Afbalanceret med neutrale paneler af ruskind og læder fortsætter det tyske fodtøjsfirma med at hæve sit valg af farveveje til deres tykke silhuet.

Puma Thunder nature khaki Med alle de forskellige farveveje og konstruktioner af Puma Thunder, der er bragt på markedet siden skoen blev første gang afsløret i sommer, er det noget overraskende, at der endnu ikke har været en samarbejdsversion. Typisk glæder de store fodtøjsfirmaer sig for at få et andet mærkes touch på deres hotteste nye sneakers - skubber den meget vigtige hype til et nyt niveau. Puma har dog valgt at spille det ventende spil og lade Thunder få trækkraft - og et organisk følger - på egen hånd, før de introducerer et samarbejde på markedet.

https://www.eastnewsline.com/